Kaskoforsikring – dækker dit køretøj ved uheld og tyveri

Med en kaskoforsikring hos os er du sikret, hvis der sker skader på dit køretøj - og når du benytter Tryg reparationsværksteder, får du lånebil til rådighed mens dit køretøj bliver repareret.

Med en kaskoforsikring hos os er du sikret, hvis der sker skader på din bil

Hvad er kaskoforsikring?

Med en kaskoforsikring er du dækket, hvis din bil, knallert, MC eller campingvogn bliver skadet i tilfælde af fx trafikuheld, hærværk og tyveri. Hvis andre skader din bil uden at efterlade et visitkort, dækker den også. 

Kasko bygger på ansvar 

Kaskoforsikring er et tilkøb til den lovpligtige ansvarsforsikring – det er den, som alle danske ejere af et køretøj skal have. En ansvarsforsikring dækker kun de skader du laver på andre og deres ting.
 

Hvornår er kasko en god idé?

Har du fx en dyr bil, anbefaler vi, at du tegner en kaskoforsikring. Ofte er det et krav fra banker eller finansieringsselskaber, at der er kaskoforsikring på køretøjer, som de enten har pant i eller er finansieret. Kasko sikre, at du passer godt på dit køretøj, fordi den dækker ved fx trafikuheld, hærværk og tyveri.

Køber du en bil-, knallert-, MC- eller campingvognforsikring hos os, kan du selv vælge om, du vil have en kaskoforsikring med. Med vores online beregner kan du prøve at beregne prisen på din bilforsikring og se, hvad du skal betale - både med og uden kaskoforsikring.
 

Tryg Reparationsværksted - mekaniker ordner motoren på en rød bil

Find et Tryg reparationsværksted nær dig

Med kasko får du en lånebil til rådighed mens dit køretøj bliver repareret. Se hvilket værksted, der er tættest på dig.

Find et værksted

Vælg de dækninger, der passer til dig

Tilvalgsmuligheder 

Med en bilforsikring hos os, har du mulighed for at sammensætte forsikringen, så den passer til dine behov. Fx kan dette have økonomisk betydning ved bestemte  skader. Du kan købe tilvalgsdækningerne ved at ringe til os på 70 11 20 20:

  • Parkeringsskade – hvis en anden bilist laver buler i din bil uden at efterlade konktaktoplysninger. 
  • Lånebil Ekstra – få en lånebil i op til 35 dage, hvis din bil bliver totalskadet eller du må undvære den på grund af tyveri. 
  • Ung bag rattet – Slip for at betale udvidet selvrisiko, hvis du låner din bil til en person under 26 år, og der sker en skade.