Barn kysser gravid kvindes mave

Få Basis-pakken
med online jordemoder
helt gratis

Graviditetsforsikring - få ro til at glæde dig

Med Trygs graviditetsforsikring er vi der for dig, hvis du får brug for hjælp – både under graviditeten og lige efter fødslen.

Vælg din pakke - Basis-pakken får du gratis.

Hvorfor vælge en graviditetsforsikring?

Med en graviditetsforsikring kan hele familien få en tryggere ventetid med alt den støtte, der kan blive brug for.

Trygs Graviditetsforsikring er den eneste i Danmark, men i Sverige, der har et sundhedssystem meget lig vores, vælger over 85 % af alle forældre at have en forsikring til graviditeten.

Gravid kvinde holder sig om maven
Gravid kvinde smiler til sin mave

Dit ufødte barns første forsikring

Trygs graviditetsforsikring giver hjælp og erstatning i en række situationer, som en god forsikring plejer.
 

Det kan eksempelvis være ved akut kejsersnit pga svangerskabsforgiftning eller hvis barnet fødes med visse sygdomme, der ikke opdages ved scanning.

Mere end bare forsikring

Graviditetsforsikring skal give ekstra tryghed omkring graviditeten. Derfor tilbyder vi:

 • Fri og online adgang til en erfaren jordemoder i samarbejde med Gravid.dk
 • Psykologisk krisehjælp – også til pårørende – hvis der skulle opstå en vanskelig situation, som I har behov for at bearbejde
 • Mulighed for at vælge sundhedsdækning og praktisk hjælp i hjemmet fx i tilfælde af graviditetsgener.

Graviditetsforsikring er for alle

 • Vi stiller ikke krav til dit helbred og spørger ikke om tidligere graviditeters forløb.
 • Prisen på Udvidet- og Super-pakken er den samme uanset alder.
 • Forsikringen gælder fra graviditetens uge 21.
 • Du kan vælge at lade forsikringen fortsætte direkte over i en børneforsikring – en tryg start på livet.

Vælg mellem tre størrelser

Vi vil gerne øge trygheden gennem hele graviditeten for alle. Derfor er vores online jordemoder i samarbejde med Gravid.dk en grundlæggende del af alle tre pakker – helt indtil 14 dage efter fødslen.

 

Udvidet

995 kr.

Basis

Gratis

Få hjælp fra en erfaren jordemoder

Trygs unikke graviditetsforsikring er et godt supplement til den hjælp, vi alle kan få fra det offentlige. Sammen med Gravid.dk tilbyder vi: 

 • Grundigt online videokursus i fødselsforberedelse til dig og din partner – når det passer jer bedst.
 • Online ammekursus – hjælp til gode ammestillinger, nyttige råd med mere.
 • Fri adgang til e-konsultationer og én personlig videokonsultation med en erfaren jordemoder – det gælder til 14 dage efter fødslen.
 • Live sessioner, som jordemoderen holder løbende om relevante emner som fx forældreskab, samliv/parforhold, amning, pasning og pleje med videre.

Bliv ringet op af vores næste ledige kollega

Spring telefonkøen over og hør mere om graviditetsforsikringen inden for 20 minutter.

Ring mig op

Mest stillede spørgsmål om graviditetsforsikring

Hvad er en graviditetsforsikring?

Graviditetsforsikringen kan hjælpe, hvis der skulle opstå en vanskelig situation – både under graviditeten, under fødslen og 6 måneder efter. Det kan være med praktisk hjælp i hverdagen, men også hjælp i svære situationer, fx hvis moren har haft en hård fødsel og har været indlagt.

Hvornår skal jeg have en graviditetsforsikring?

Du kan købe graviditetsforsikringen når som helst i din graviditet – prisen er den samme, og Basis-pakken er ovenikøbet gratis. Selvom forsikringen først gælder fra uge 21, så er det en god idé at købe den tidligere, så du har den på plads.

Hvornår gælder graviditetsforsikringen?

Forsikringen gælder både for mor og barn, fra det øjeblik du bestiller den – dog tidligst fra den 21. graviditetsuge. Er du i tvivl om, hvornår det er, så se din vandrejournal.

Hvad gælder for tvillinger?

Venter du tvillinger, trillinger eller endnu flere små guldklumper? Tillykke. Hos os gælder graviditetsforsikringen for alle børn i maven, uden at du skal betale ekstra – prisen er den samme.

Hvorfor skal jeg vælge en graviditetsforsikring?

Graviditetsforsikringen er den eneste forsikring, der sikrer dit ufødte barn. En børneforsikring kan først hjælpe, når dit barn er kommet til verden. Derudover kan I få ekstra hjælp, hvis der skulle opstå en vanskelig situation – både under graviditeten og efter fødslen. Fx kan både du og din partner få psykologhjælp, hvis der er tegn på en efterfødselsreaktion.

Hvorfor skal jeg betale for en graviditetsforsikring?

Vælger du Udvidet- eller Super-pakken, får du en meget mere omfattende dækning for både dig og dit barn. Super-pakken indeholder fx dækningen Sundhed, så du kan få hjælp, hvis du får gener under graviditeten, har brug for hjælp til genoptræning eller har brug for praktisk hjælp, fordi du skal være sengeliggende en periode efter fødslen.

Kan jeg bytte den gratis Basis-pakke med Udvidet- eller Super-pakken?

Ja, selvfølgelig. Vi kan bestemt godt lide vores gratis graviditetsforsikring – den kan alle få, også selv om du ikke ellers er kunde i Tryg. Men ud over adgang til fordelene med vores Online jordemoder giver Basis-pakken kun begrænset dækning. Hvis du vil have den bedste dækning, bør du vælge Super-pakken til 1.495 kr. Alternativt kan du vælge Udvidet-pakken til 995 kr.

Hvor længe gælder graviditetsforsikringen?

Graviditetsforsikringen gælder, til dit barn fylder seks måneder. Vi anbefaler, at du også vælger en børneforsikring til din barn, så dit barn fortsat er forsikret allerede fra starten. Med børneforsikringen får dit barn blandt andet en ulykkesforsikring, der gælder allerede fra første dag.

Børneforsikring – vi vokser med opgaven

Den naturlige arvtager til graviditetsforsikringen er selvfølgelig en børneforsikring. Med den kan du sikre dit barn hele vejen rundt med ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikring i én og samme pakke.

Se børneforsikring

Vi glæder os til at snakke med dig


Vi vil gerne fortælle dig mere om graviditetsforsikringen og svare på dine spørgsmål.
Spring telefonkøen over og hør fra os inden for 20 minutter.
 

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer