Hvid campingvogn på strand

Campingvogn­forsikring – kør trygt afsted

Med en campingvognforsikring er du dækket, hvis din camping- eller teltvogn bliver udsat for skader. Du får også tre års garanti på reparationer og gratis tjek af din campingvogn efter skade.

Sådan er du dækket

Din campingvognforsikring er en kaskoforsikring, som sikrer dig flere dækninger.

Skader på vognen

Kaskoforsikringen dækker skader på din campingvogn eller teltvogn – fx ved tyveri, hærværk eller brand. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i camping- eller teltvognen, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Hjælp til advokat

Kaskoforsikringen indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, fx når der opstår uenighed ved køb eller salg af camping- eller teltvognen.

Uheld i udlandet

Er din campingvogn indregistreret, har kaskoforsikringen også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.

Dine ting i campingvognen

Du kan tilvælge dækningen Indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er skader på dine ting inde i campingvognen også dækket. Ting i en teltvogn kan ikke dækkes.

Ekstra service ved uheld

Bliver din campingvogn skadet i et uheld, får du et gratis tjek af campingvogn og tre års garanti på reparationer, når du bruger et værksted tilknyttet Tryg Campingvogn.

Få flyttet din stationære campingvogn

Har du stationær campingvogn, får du to årlige flytninger med i forsikringen.

 

Tag på køreteknisk kursus specielt til dig
med campingvogn

I foråret kan du tilmelde dig kurser i kørsel med campingvogn til medlemspris for Tryg-kunder, gennem FDM Jyllands- eller Sjællandsringen. 

Læs mere

Hjælp ved motorstop eller uheld

Har du bilforsikring hos os og har valgt dækningen Tryg Vejhjælp i Danmark, kan du få assistance til din camping- eller teltvogn ved driftsstop i Danmark.  Du kan også få hjælp på stedet og bugsering. Tryg Vejhjælp i Danmark er en del af Basis-pakken for bilforsikring.

Dit ansvar er dækket af bilens ansvarsforsikring

Kommer du ud for et uheld og skader andre personer, deres ting eller køretøj med din camping- eller teltvogn, så er skaden dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring, som du har på den bil, der trækker camping- eller teltvognen.

Kører du autocamper?

En autocamper skal have en bilforsikring - se mere her.

Hvis du lejer din autocamper, dækker vi ikke skader, der sker, mens du har den udlejet.

Saml dine forsikringer og spar op til 20 %

Du kan få rabat på dine forsikringer, når du har indboforsikring hos os. Se her, hvordan du nemt kan samle dine forsikringer ét sted.

Sådan får du rabat