Campingvognforsikring

Campingvognforsikring – kør trygt afsted på ferie

Dækker også i udlandet

Campingvognforsikringen har en redningsdækning, så du også kan få hjælp ved uheld i udlandet.

Kaskoforsikring med ekstra fordele
Med en campingvognforsikring er du dækket, hvis din camping- eller teltvogn bliver udsat for skader ved fx tyveri, hærværk eller brand. Du får også tre års garanti på reparationer, gratis tjek af din campingvogn efter en skade og retshjælpsforsikring.

Sådan er du dækket

Retshjælp

Kaskoforsikringen indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, fx hvis der opstår uenighed ved køb eller salg af din camping- eller teltvogn.

Tryg Campingvogn

Ekstra service, hvis du kommer ud for et uheld med din campingvogn. Du bliver kontaktet inden for få timer af et Tryg Campingvogn-værksted, og I aftaler tidspunkt for reparation. Værkstedet giver dig tre års garanti på reparationer og gratis tjek af din campingvogn.

Uheld i udlandet

Er din campingvogn indregistreret, har kaskoforsikringen også en redningsdækning, så du kan få vejhjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Vil du også være sikret vejhjælp til din campingvogn ved uheld i Danmark, skal din bil være forsikret hos os med Udvidet Tryg Vejhjælp.

Kasko

Dækker skader på din campingvogn eller teltvogn ved fx tyveri og brand. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i camping- eller teltvognen, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Mulige tilvalg

Selvrisiko

Prisen på din campingvognforsikring bliver billigere, hvis du vælger en selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi.

Udvidet Tryg Vejhjælp

Hvis din bil er forsikret hos os og har Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du få hjælp til din campingvogn ved driftsstop eller uheld i Danmark. Du kan få hjælp på stedet og/eller bugsering. Vi transporterer bilen til det sted, du vælger inden for Danmarks grænser.

Indbo

Du kan tilvælge dækningen Indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er dine ting inde i campingvognen også dækket ved fx brand, tyveri, hærværk og vandskade. Ting i en teltvogn kan ikke dækkes.

Produktinformation

Her kan du læse mere om de enkelte dækninger, og se de fulde betingelser.