Campingvogn - nye forsikringer

Ny og forbedret
campingvognforsikring

Her kan du få overblik over din nye campingvognforsikring og se, hvad det betyder for dig.

Campingvognforsikring, som du kender den – men med bedre tilvalg

Din nye campingvognforsikring giver dig en bedre dækning. Du får 3 års garanti på reparation ved skade på din campingvogn, et tryghedstjek med funktionstest af gas samt kontrol af dækning og bremser, når du bruger et værksted tilknyttet Tryg Campingvogn.

Står din campingvogn fast samme sted, kan du nu flytte din campingvogn 2 gange årligt, uden det koster ekstra. Du skal bare huske at give os besked om flytningen.

Sammenlign med din nuværende forsikring

I dette dokument kan du nemt se forskellen på den tidligere campingvognforsikring og den nye. Vi har stillet forskellene op i en overskuelig tabel, så du hurtigt kan få et overblik over ændringerne.
Felter markeret med rødt betyder forringelser og felter markeret med grønt betyder forbedringer i din campingvognforsikring.

Nye tilvalgsdækninger

Indbo
Du kan tilvælge dækningen Indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er dine ting inde i campingvognen også dækket ved fx brand, tyveri, hærværk og vandskade. Ting i en teltvogn kan ikke dækkes.

Selvrisiko
Prisen på din campingvognforsikring bliver billigere, hvis du vælger en selvrisiko. Det betyder, at du selv betaler en del af skaden – resten betaler vi.

Tryg Campingvogn
Ekstra service, hvis du kommer ud for et uheld med din campingvogn. Du bliver kontaktet inden for få timer af et Tryg Campingvogn-værksted, og I aftaler tidspunkt for reparation. Værkstedet giver dig tre års garanti på reparationer og gratis tjek af din campingvogn.

Udvidet Tryg Vejhjælp
Hvis din bil er forsikret hos os og har Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du få hjælp til din campingvogn ved driftsstop eller uheld i Danmark. Du kan få hjælp på stedet og/eller bugsering. Vi transporterer bilen til det sted, du vælger inden for Danmarks grænser.