Ny bilforsikring

Din nye bilforsikring

Her kan du få overblik over din nye bilforsikring og se, hvad det betyder for dig.

Bilforsikring, som du kender den - men med bedre tilvalg

Din bilforsikring indeholder alle de dækninger, du tidligere har haft, men du får nu mulighed for at tilpasse den til de nye tilvalg.

På din nye bilforsikring, har vi fjernet din selvrisiko på ansvarsskader, hvis du fx buler en andens bil. Og din friskadeforsikring er udvidet til både at omfatte glas og seriehærværk.

Sammenlign med din nuværende forsikring

I disse dokumenter kan du nemt se forskellen på den tidligere bilforsikring og den nye. Vi har stillet forskellene op i en overskuelig tabel, så du hurtigt kan få et overblik over ændringerne.

Felter markeret med rødt betyder forringelser og felter markeret med grønt betyder forbedringer i din bilforsikring.

Betingelsesnr. 0101
Betingelsesnr. 9005
Betingelsesnr. AF09

​​​​Betingelsesnr. AO09
Betingelsesnr. AU09
Betingelsesnr. AU03
Betingelsesnr. FA96

Nye mulige tilvalgsdækninger

LåneBil Ekstra

Få en lånebil i op til 35 dage, hvis din bil bliver totalskadet eller du må undvære den på grund af tyveri. Du får også en lånebil, hvis din egen bil får en forsikringsskade, lige før en bestilt bilferie.

Ung Bag Rattet

Slip for at betale udvidet selvrisiko, hvis du låner din bil til en person under 26 år, og der sker en skade. Giv samtidig dine børn eller børnebørn mulighed for at få den første bilforsikring billigere i Tryg.

Tryg Leasing

Når du leaser en bil, skal du ofte selv forsikre den – præcis som en ejet bil. En leaset bil skal have en kaskoforsikring, og ansvarsforsikringen er lovpligtig.

Med leasingdækning får du ekstra tryghed, når bilen skal afleveres. Du bliver kun opkrævet én selvrisiko på 5.000 kr. for alle småskader op til 25.000 kr. Hver enkelt skade må dog maks. koste 5.000 kr. at udbedre.

Din nye forsikring

Har vi korrekte oplysninger om din bil?

Hvis der er oplysninger på din forsikring, der ikke er rigtige, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få tilrettet din forsikring.

Vi har tilpasset din nye forsikring efter alle de oplysninger, vi har om din bil. Der kan være oplysninger, vi ikke har haft til rådighed, som vi derfor har antaget. Det kunne fx være din årlige kørelængde, bilens kilometerstand eller værdien af dit ekstraudstyr.

Har du spørgsmål til dine forsikringer, er du velkommen til at kontakte os.

Skriv til os
Tryg ID er automatisk med på din indboforsikring

Få hjælp og vejledning, hvis din identitet bliver stjålet.

Årlig bonus

Som kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg, og udbetaler årligt bonus til deres medlemmer.

Hurtig hjælp døgnet rundt

Hvis uheldet sker, er vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Du kan anmelde skader online og få hurtig hjælp på telefonen.