Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

Har du brug for hjælp?

70 11 20 20

tandlægerne
Gruppeaftale

TandlægeTryghed: Private forsikringer - til professionelle priser

TandlægeTryghed er kun for medlemmer af Tandlægeforeningen. Du får private forsikringer fra Tryg med særlige fordele til særlige priser. 

Attraktive priser for medlemmer af Tandlægeforeningen

Vi har sørget for, at du som medlem af Tandlægeforeningen får de bedste priser og dækninger igennem TandlægeTryghed. Fordelsaftalen omfatter de fleste typer af forsikringer, du har brug for som privatperson. Du kan derfor gøre brug af aftalen, når du skal have forsikret dit hjem, din bolig, din bil, dig selv og din familie eller på en rejse.

Læs mere om forsikringerne

Adgang til en lang række fordele

Du får også adgang til Tryg Plus fordele, når du køber forsikringer igennem TandlægeTryghed. 

Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til. Fx Tryg ID – hjælp, hvis nogen stjæler eller misbruger dine personlige oplysninger på nettet eller på sociale medier. Eller Tryg i Livet – en anonym rådgivning, du kan kontakte, hvis livet slår kolbøtter.

Læs mere om fordele

Du kan få bonus – og være med til at skabe tryghed

Når du bliver kunde hos os, bliver du også medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du kan få bonus, og du er med til at skabe tryghed i Danmark gennem TrygFondens aktiviteter.

Læs mere her

Gode grunde til at vælge Tryg

Hurtig hjælp døgnet rundt

Hvis uheldet sker, er vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Du kan anmelde skader online og få hurtig hjælp på telefonen. Ved store skader rykker vi ud og løser problemerne på stedet.

Mulighed for bonus

Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden.

Attraktive fordele

Som kunde med indboforsikring hos Tryg får du fordele, som giver dig mere tryghed i hverdagen.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte TandlægeTryghed tlf. 39460080 eller tandlaegerne@tryg.dk, hvis du har brug for hjælp.