Forsikringer til private gennem Pharmasikring

Som medlem af Pharmadanmark får du altid faste lave priser på Trygs nyeste og bedste forsikringer. Samler du indboforsikring og tre andre private forsikringer får du yderligere 10 % rabat.

 

Tryg har relevante forsikringer til alle, lige fra særlig studenterforsikring, gratis børneforsikring første år og relevante sundhedsforsikringer til dig, der lever aktivt.

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Forsikringer med mere tryghed

Du får ekstra ekstra tryghed på din husforsikring. Vælger du eks. superdækning på dit hus, får du en gratis rottespærre.

Er du studerende? 

Få en billig indboforsikring skræddersyet til pharma-studerende

Læs mere

Relation til Danmarks Apotekerforening?

Er du forsikret igennem Pharmaforsikring, men medlem af Danmarks Apotekerforening, ansat i Danmarks Apotekerforening, apoteker eller pensioneret apoteker og dennes ægtefælle, så skal du fremadrettet forsikres i Tryg gennem Aposikring. Du kan kontakte dem på 44 20 45 00

Fordele og dækninger

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg, gennem en af vores samarbejdspartnere, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe tryghed i Danmark gennem TrygFonden.

Ingen øvre sum på dit indbo

Du har ingen øvre forsikringssum på din indboforsikring.

Elitebilist som 30 årig

Du bliver automatisk elitebilist hos os, når du fylder 30 år.

0 kr. i selvrisiko

Du har ingen selvrisiko på din bilforsikring ved ansvarsskader.

Tryg plus-fordele til gruppeaftalerne i Tryg

Fordele til dig, der samler flere forsikringer

Samler du dine forsikringer i Tryg, får du unikke fordele f.eks. Tryg ID, der hjælper dig, hvis din identitet bliver misbrugt – også på de sociale medier.

Læs mere om fordelene