Få store fordele og medlemspriser på din bilforsikring og lønsikring

Sammen med Tryg tilbyder Ase forsikring en række fordele for dig som medlem. Med Ase lønsikring kan du fx sikre dig tryghed i økonomien med forsikring af din indkomst. Du får også 15 % rabat på din bilforsikring det første år.
 

Book et møde eller ring til os på 44 20 48 48, og hør mere om dine fordele og priser.

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer

Fordele til Ase medlemmer

Mulighed for bonus

 

Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg, du har dermed mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %.

 

 

 

Mere om bonus

Ase tilbyder nu lønsikring i samarbejde med Tryg

Medlemmer af Ase kan købe Lønsikring, der er en forsikring af din indtægt. Lønsikring giver dig ret til at få udbetalt et beløb oveni dagpengene, hvis du mister dit job. Med en lønsikring får du derfor en ekstra økonomisk tryghed, hvis du bliver arbejdsløs. Ase lønsikring gælder IKKE som en privatforsikring i forbindelse med gratis coaching.

 

 

 

Læs mere om Ase Lønsikring

Gratis professionel coaching

Som Tryg kunde gennem Ase får du gratis professionel coaching omkring dit arbejdsliv. 

Tænker du måske på at skifte job, branche eller noget helt andet, men får ikke handlet på det? Ved professionel coaching finder du ind til kernen af, hvorfor noget kan være svært eller hvad der fx demotivere eller motivere dig. Mange oplever perioder med fx stress i deres arbejdsliv. Ofte drøftes det med venner og familie, sommetider med kolleger og chefer, men sjældent med en professionel stresscoach. Med hjælp fra Ases stresscoaches får du viden om dig selv, og hvad der udløser din stress. Du lærer, hvordan du undgår stress og forebygger stress i fremtiden. 

Lad Ases coaches hjælpe dig med det første skridt mod et bedre arbejdsliv. Disse unikke fordele gælder ved køb af minimum én privatforsikring. 

 

 

Særlige fordele til Ase medlemmer

Læs mere om fordele
Samlerabat på 10 %, hvis du har 5 forsikringer eller derover

Har du Ase Lønsikring er du godt på vej mod at opnå samlerabat. Den tæller som en forsikring.

15 % rabat på din bilforsikring det første år

Din bilforsikring skal gøre dig tryg som bilist. Vælg den pakke dig passer dig bedst.

Rejseforsikring Basis Europa til 0 kr. det første år

Vælger du at opgradere til rejseforsikring Udvidet eller Super får du 50 % det første år. Vælg den pakke, der passer dig bedst.

Bonus i tryg - kvinde tjekker sin bonus på sin mobil

Kunder i Tryg har mulighed for bonus

Som kunde i Tryg, gennem en af vores samarbejdspartnere, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg. TryghedsGruppen udbetaler i 2023 bonus til deres medlemmer svarende til 6 % af dine forsikringer hos Tryg for 2022.

Læs om bonus