Motorcykelforsikring

Ny og forbedret 
motorcykelforsikring

Her kan du få overblik over din nye motorcykelforsikring og se, hvad det betyder for dig.

Motorcykelforsikring, som du kender den – men med bedre tilvalg

Din nye motorcykelforsikring giver dig en bedre dækning. Har du kaskoforsikret din motorcykel får du dækket op til 10.000 kr. som standard, hvis du får stjålet tilbehør fra din motorcykel. Og nu får du også dækket, hvis der sker en eksplosion i motoren.

Sammenlign med din nuværende forsikring

I dette dokument kan du nemt se forskellen på den tidligere motorcykelforsikring og den nye. Vi har stillet forskellene op i en overskuelig tabel, så du hurtigt kan få et overblik over ændringerne.
Felter markeret med rødt betyder forringelser og felter markeret med grønt betyder forbedringer i din motorcykelforsikring.
 

Nye tilvalgsdækninger

Tryg MC Vejhjælp

Få hjælp på stedet, når din motorcykel ikke kan køre eller skal bugseres på værksted. Mister du fx nøglen til din motorcykel, får du starthjælp eller dækket transporten hjem eller til nærmeste værksted.

Selvrisiko ved tyveri

I dag har du en selvrisiko på 20 % af skadeudgiften ved tyveri og skader som følge af tyveri. Nu kan du få den samme selvrisiko ved tyveri, som du har valgt på andre typer skader. Så kender du din selvrisiko ved alle typer skader.

MC førerulykke

Sikrer en erstatning for et varigt mén eller dødsfald, hvis du, eller en anden fører af din motorcykel, kommer ud for et uheld og ikke kan få erstatning fra andre ansvarsforsikringer. MC førerulykke dækker også med et kontant beløb, hvis føreren af din motorcykel får knoglebrud.